TFF ile Fenerbahçe arasında şimdi de slogan tartışması!

TFF ile Fenerbahçe arasında şimdi de slogan tartışması!

SPOR Haberleri

Futbol Federasyonu ile Fenerbahçe arasında şimdi de siyasi slogan tartışması yaşanıyor.

Son dönemde ilişkileri iyice gerilen TFF ile Fenerbahçe arasında bu kez de siyasi slogan tartışması var. Federasyon'un "Kulüpler siyasi ve sosyal içerikli slogan yüzünden PFDK'ya sevkedilmiyor" açıklamasına Fenerbahçe'den "yorumsuz" ve "belgeli" yanıt geldi.

Federasyon, kulüplerin siyasi sloganlar nedeniyle PFDK'ya sevkedilmediğini açıkladı. Ancak bunun üzerine Fenerbahçe, Kasımpaşa maçının temsilci raporunu kamuoyuyla paylaştı.
TFF ile Fenerbahçe arasında şimdi de slogan tartışması!
Türkiye Futbol Federasyonu, kulüplerin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk sebeplerinin, Fenerbahçe'nin iddia ettiği gibi siyasi ve sosyal içerikli sloglanlar olmadığını açıkladı.

TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada "Müsabakalardaki temsilciler tribünlerden yükselen ve belli sayıda bir grup tarafından dile getirilen her türlü sloganı not etmek ve raporlamakla yükümlüdür. Ancak daha önce de belirttiğimiz gibi bugüne kadar hakaret içeren çirkin ve kötü tezahürat dışında herhangi bir siyasi veya sosyal slogan nedeniyle kulüpler hukuk kurulu tarafından PFDK'ya sevk edilmemişlerdir" denildi.

Ancak Federasyon'un bu açıklamasından birkaç saat sonra Fenerbahçe'den "belgeli" yanıt geldi. Sarı lacivertli kulüp, resmi internet sitesi aracılığıyla Kasımpaşa maçının temsilci raporundan bir bölümü "yorumsuz" başlığıyla paylaştı.

Raporda temsilcinin; "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" ve "Her yer Taksim her yer direniş" sloganlarının atıldığına yönelik tespitler yaptığı görülüyor.

Fenerbahçe'nin yayınladığı belge şöyle:
TFF ile Fenerbahçe arasında şimdi de slogan tartışması!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...