TFF heyeti ve Milli Takım Soma'da

TFF heyeti ve Milli Takım Soma'da

SPOR Haberleri

TFF Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, Soma'da madencilerin mezarlarına çiçek bıraktı, dualar okudu. Heyet taziye ziyaretinde de bulunacak.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, maden faciasında hayatını kaybedenler için taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Soma'ya gitti. Soma'ya indikten sonra Madenciler Şehitliği'ne giden kafile burada madencilerin mezarlarına çiçek bıraktı, dualar okudu. Şehit madencilerin mezarlarına karanfil bırakıp dua eden futbolculardan bazılarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

nbsp;Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Akhisar'da bulunan askeri havalimanına hareket eden heyet, buradan Soma'ya geçerek ilk olarak hayatını kaybeden maden işçileri için oluşturulan şehitliği ziyaret etti. Burada madencilerin mezarlarını ziyaret eden ve çiçekler bırakan kafile ayrıca burada hoca eşliğinde dualar okudu. Milli Takım'ın şehit madencilerin mezarının bulunduğu Soma'daki Maden Şehitliği'ne gelişinde izdiham yaşandı.

nbsp;TFF heyeti ve Milli Takım Soma'da

Kalabalık olan mezarlıkta futbolcular polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında mezarların bulunduğu alana ulaşabildi. Madencilerin mezarı başına gelen futbolcular ve Teknik Direktör Fatih Terim mezarlara kırmızı beyaz karanfiller bıraktı. Mezarlıktaki bir hoca da ziyarete gelenlere topluca dua ettirdi. Bu sırada bazı milli futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Kafilede TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü nbsp; Fatih Terim ve milli takım futbolcuları ile TFF yetkilileri bulunuyor.

Heyet Maden Şehitliği'nde 10 dakika kadar kalırken Fatih Terim, "Acımız çok büyük. Ulusumun acısı bizim de acımızdır. Bu bir milli bir acıdır" dedi.

Heyet buradan sonra Soma Merkez Camisi'ne gidecek öğle namazı kılacak ve mevlit okutacak. TFF Yönetim Kurulu ve A Milli Takım kafilesi ayrıca Aldal köyüne taziye ziyaretinde de bulunacak.

Kafile, daha sonra Akhisar askeri havalimanından İstanbul'a dönecek.

nbsp;TFF heyeti ve Milli Takım Soma'da
nbsp;TFF heyeti ve Milli Takım Soma'da

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...