TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Abdullah Avcı açıklaması

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Abdullah Avcı açıklaması

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı'nın göreve geleceği iddialarına cevap verdi.

A Milli Takım'ın EURO 2024 D Grubu 5. maçında Ermenistan ile 1-1 berabere kalması Stefan Kuntz'a yönelik eleştirileri arttırmıştı.

Alman hocanın görevden alınıp, yerine son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı'nın geleceği iddia edilmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Stefan Kuntz'un yerine Abdullah Avcı'nın A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirileceği iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşanBüyükekşi, Avcı'nın TFF'nin Riva'daki tesislerine gelme sebebinin farklı olduğunu belirterek, "Abdullah Avcı günler önceden planlanmış bir MHK konferansı için Riva'ya geldi. Konunun Milli Takım'la en ufak bir alakası yok. Kaldı ki şu an ne bir hoca arayışımız var ne de öyle bir görüşmemiz" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...