TFF Başkan adayları arasında gösterilen Rıdvan Dilmen ilk kez konuştu!

Düzenleyen:
TFF Başkan adayları arasında gösterilen Rıdvan Dilmen ilk kez konuştu!

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir’in istifası Türk futbolunu derinden sarstı. Özdemir’in istifasının ardından kulislerde başkan adayların ismi dolaşmaya başlarken, bu adaylardan biri olarak gösterilen Rıdvan Dilmen ilk kez konuştu. TFF Başkanlığı’nın kolay bir iş olmadığını ancak göreve gelirse başarılı olacağını belirten Dilmen, "Futbolun iyi yerlere gelmesi için TFF başkanı olmama gerek yok. Olmayayım zaten, öyle bir niyetim de yok. Aday değilim" ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in istifa etmesinin ardından, kulislerde başkan adaylarının ismi dolaşmaya başladı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen’de bu isimlerden biriydi. Ünlü yorumcu sessizliğini bozarak ilk defa açıklamalarda bulundu. 

Rıdvan Dilmen’in açıklamaları: 

“YAPABİLECEĞİME İNANIYORUM AMA ADAY DEĞİLİM” 

"TFF Başkanlığı kolay bir iş değil. Ben yapabileceğime kesin inanıyorum ama aday değilim. Alt kadrolar iyi şekilde yapılırsa, yapılabilecek bir iş.

TFF Başkan adayları arasında gösterilen Rıdvan Dilmen ilk kez konuştu!

“TFF BAŞKANI OLMAMA GEREK YOK” 

Futbolun iyi yerlere gelmesi için TFF başkanı olmama gerek yok. Olmayayım zaten, öyle bir niyetim de yok. Aday değilim."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...