TFF ayrılığı resmen duyurdu! A Milli Takım'dan ayrılıp Bayern Münih ile anlaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TFF ayrılığı resmen duyurdu! A Milli Takım'dan ayrılıp Bayern Münih ile anlaştı

SPOR Haberleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibinde yer alan Michael Rechner, görevinden ayrılarak Bayern Münih ile anlaştı. Türkiye Futbol Federasyonu resmi siteden açıklama yaparak Rechner'in ayrılığını doğruladı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un ekibinde yer alan Michael Rechner, Almanya'ya geri döndü.

TFF'den yapılan açıklamada, Rechner'in Bayern Münih'le anlaştığı için görevine devam etmeyeceği belirtilerek, "A Millî Takımımızın teknik heyetinde yaklaşık 1,5 yıldır kaleci antrenörü olarak çalışmakta olan Michael Rechner'in Almanya'nın Bayern Münih kulübünde kısa süre önce başladığı yeni görevi nedeniyle, bundan böyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki mesaisine devam edemeyeceğini üzülerek belirtmek isteriz." ifadelerine yer verildi.

TFF ayrılığı resmen duyurdu! A Milli Takım'dan ayrılıp Bayern Münih ile anlaştı

TFF'DEN MICHAEL RECHNER AÇIKLAMASI

Rechner'e çalışmalarından dolayı teşekkür edilirken, "A Millî Takımımız için yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı Rechner'e içtenlikle teşekkür eder, kariyerindeki başarılarının devamını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

A Milli Takım'da Rechner'in yerine Emrah Karakovan'ın getirildiği belirtilirken şu ifadeler yer aldı, "Rechner'in görevini, mart ayı kampından başlayarak kendisiyle daha önce de A Milli Takım'da çalışmış olan Emrah Karakovan üstlenecektir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...