TFF 2. Lig'de skandal! Vanspor Başkanı Zonguldak Kömürspor soyunma odasına silahla girdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
TFF 2. Lig'de skandal! Vanspor Başkanı Zonguldak Kömürspor soyunma odasına silahla girdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Vanspor FK evinde karşılaştığı Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte soyun soyunma odasına giden Zonguldak Kömürspor futbolcular, koridorlarda Vanspor Başkanı ve adamlarının saldırısına uğradı. Vanspor Başkanı Feyat Kıyak ve yanında bulunan 4 kişinin Zonguldak Kömürspor soyunma odasını silahla bastığı iddia edildi. Saldırıda iki futbolcu darp edildi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta oynanan Vanspor FK - Zonguldak Kömürspor maçını ev sahibi 90+6'da Furkan Sakı'nın golüyle 1-0 kazandı. Vanspor FK bu sonuçla 6'da 6 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Maçın ardından ise soyunma odası koridorlarında tatsız olaylar yaşandı. Zonguldak Yeni Adım haber sitesinde yer alan habere göre;  Vanspor Başkanı Feyat Kıyak ve yanında bulunan 4 kişi Zonguldak Kömürspor kalecisi Yüksel Egemen Yaylı'yı darp etti. Yaylı acil kaldırıldı!

TFF 2. Lig'de skandal! Vanspor Başkanı Zonguldak Kömürspor soyunma odasına silahla girdi

Yüksel Egemen Yaylı

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR'DAN AÇIKLAMA

Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk yaptı açıklamada: "01/10/2023 tarihinde oynanan Vanspor müsabakası sonunda Vanspor kulüp başkanı korumaları ve bir iki yönetici ile birlikte soyunma odasına gelmiş futbolculara küfür etmeye başlayınca olaylar soyunma odası be koridorlar da devam etmiştir. Olayların bitiminde kalecimiz aldığı tekme darbeleriyle yere yığılmıştır, sonrasında 112 vasıtasıyla hastaneye kaldırılmıştır. Olaylara sebep olanların bilindiği halde emniyetin bu kişilerle olay sonrası birlikte olması manidardır.

Hiç birşey olmamış gibi emniyet amirinin tavrıda hoş değildir. Spor Bakanımızın, vali beyi araması sonucu can güvenliğimiz sağlanmıştır. O soyunma odasında patlayacak bir silah tüm dünyada ülkemiz adına bir ayıpa sebep olurdu. Spor alanlarına silahla girilmesi nin yasak olduğu herkes tarafından bilinmektedir. İhmali olanlarla alakalı en üst seviyede müracaatlarımızı yaptık, arayıp geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ve Mustafa Çağlayan'a da ayrı bir teşekkür etmek isterim" dedi.

https://twitter.com/vansporfk/status/1708515601264550329

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...