Tevez, Mancini için gözünü kararttı

Tevez, Mancini için gözünü kararttı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Juventus'ta takımın yıldız oyuncusu Carlos Tevez'den Mancini'ye mesaj var.

Juventus'ta hafta sonunda Torino derbisinde bileğinden sakatlanan golcü oyuncu Carlos Tevez'in Galatasaray maçında sahada olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. İtalyan basını Galatasaray maçı öncesinde, Tevez'in sakatlık haberinde Manicini ile olan muhtemel karşılaşmasına da değindi. Haberlerde, Tevez için Mancini ile karşılaşmanın kendisi için teşvik edici etkisinden bahsedildi. Bu konu hakkında oyuncuyu motive edici bir açıklama da menajerinden geldi. Arjantinli yıldızın menajeri Kia Joorabchian, Tevez'in tam bir savaşçı olduğunu söylerken, "O'nun çok büyük bir mücadele ruhu var. Tek bacakla kalacak olsa bile Juventus için sahaya çıkar. Ancak son kararı Conte verecek ama Tevez bu maç için her şeyini ortaya koymaya hazır" dedi. Hatırlanacağı üzere Mancini ve Tevez ikilisi Manchester City'de çalışmış, İtalyan teknik adamla sürekli kavga eden Arjantinli yıldız, sonunda kadro dışı kalmıştı. İngiliz devinden sonra Carlos Tevez'in durağı bu sezon başı Torino temsilcisi Juventus olmuştu. Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci karşılaşmasında Juventus ile Galatasaray Juventus Arena'da yarın Türkiye saati ile 21:45'te karşı karşıya gelecek. (Eurosport)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...