Tevez: Juventus'ta mutluyum

Tevez: Juventus'ta mutluyum

SPOR Haberleri

Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus'un Arjantinli yıldızı Carlos Tevez, İtalyan kulübünde mutlu olduğunu söyledi.

nbsp;Torino'ya geçtiğimiz yaz transfer döneminde adımını atmasından itibaren Serie A'nın son şampiyonu adına 12 gol kaydeden Tevez, ligin kış tatiline girmesinin tadını çıkaracağını belirtti. Geride bıraktığımız yaz İngiltere Premier Lig temsilcisi Manchester City'den transfer edilen Carlos Tevez, muhteşem olarak nitelediği Juventus'taki hayatından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu sezon, 29 yaşındaki Arjantinli, Juventus formasını 24 maçta giyip, 12 kez rakip fileleri havalandırma başarısı gösterirken, ilk 11'de düzenli bir yer edindi. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı B Grubu'ndaki son karşılaşmada sarı kırmızılı takıma yenilerek UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tutmanın getirdiği hayal kırıklığını yaşayan Antonio Conte'nin oyuncuları, Serie A'da ise uçuşa geçti ve Tevez de İtalya'daki hayatından heyecan duyduğunu ifade etmekten kaçınmadı. Corriere dello Sport'a verdiği röportajda Tevez, "Torino'da çok mutluyum. Şu anda en önemli olan şey, biraz dinlenmek ve Roma'ya karşı oynayacağımız mücadeleye hazırlanmak. Bu aşamada Serie A'da önde olmak istiyorduk. Biliyoruz ki şu anda Juventus, son 2 sezon lig şampiyonluğunu kazanan halinden çok daha güçlü. Mutluyum, çünkü bu oyuncu grubu muhteşem" değerlendirmesini yaptı. Lig lideri Juventus, devre arasının ardından 5 puan farkla önünde olduğu en yakın takipçisi Roma ile 6 Ocak Pazartesi günü kozlarını paylaşacak. (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...