Teşekkürler Fener

Düzenleyen:
Teşekkürler Fener

SPOR Haberleri

Final Four'daki ilk maçında Nadezhda'ya mağlup olan Fenerbahçe, son şampiyon USK Prag'ı devirerek teselli buldu

Fenerbahçe Kadınlar Euroleague'deki üçüncülük maçında Çek rakibi USK Prag'ı 73-69 mağlup etti ve turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Sarı-lacivertli taraftarların Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya Nadezhda ile oynanan yarı final maçının aksine ilgi göstermemesi dikkat çekti. Fenerbahçe'de yarı finalin hayal kırıklığı yaşatan isimlerinden Alexandria Quigley 22 sayıyla öne çıkarken, kaptan Birsel Vardarlı da 7 sayıyla oynadı. 
Dikeoulakos: Mutluyuz
Geçtiğimiz sezon Prag'ta yapılan Final Four'da Euroleague şampiyonluğuna uzanmayı başaran ancak bu sezon yarı finalde Rusya'nın UMMC Ekaterinburg takımına yenilen USK Prag'ta ise dört oyuncu çift haneli skor üretti. Fenerbahçeli basketbolcuların üçüncülük madalyalarını FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Carmen Tocala ve Fenerbahçe Asbaşkanlarından Ozan Balaban takdim etti. Fenerbahçe'nin Yunan koçu George Dikeoulakos, yarı finalde aldıkları Nadezhda yenilgisini unutturmak için mücadele ettiklerini ve Euroleague'i Avrupa üçüncüsü olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...