Terraneo'dan Yıldırım'a: '50'ye bile satabiliriz'

Terraneo'dan Yıldırım'a: '50'ye bile satabiliriz'

SPOR Haberleri

Terraneo, Yıldırım'a "Gabriel Barbosa (Gabigol) için Santos'un istediği 20 milyon Euro'yu verelim. Sonrasında 50 milyon Euro'ya bile satabiliriz" dedi.

Fenerbahçe'nin transfer dönemi sona ermeden önce kadrosuna katmak istediği Santos'un 19 yaşındaki Gabigol lakaplı yıldızı Gabriel Barbosa için başka planları var. 
Geleceğin büyük yıldız adaylarından biri olaraka gösterilen Gabriel Barbosa'yı takıma kazandırmayı çok isteyen sportif direktör Guillano Terraneo, Başkan Aziz Yıldırım'la bir araya geldi. İtalyan futbol adamının Yıldırım'a "Biz 15 milyon Euro verdik ama Santos 20 milyonda diretiyor. İstedikleri parayı verelim ve Gabriel'i alalım. İleride 50 milyona bile satabiliriz" dediği bildirildi. 
Terraneo'nun bu önerisine Başkan Yıldırım'ın olumlu cevap verdiği de de ifade ediliyor. Fenerbahçe yönetiminin ara transfer dönemi yaklaştığında konuyu tekrar masaya yatıracağı ve Brezilyalı yıldız futbolcunun transferi için bir yol haritası çizeceği ifade ediliyor.
 
GELECEĞİN NEYMAR'I OLARAK GÖSTERİLİYOR...
Geleceğin Neymar'ı olarak ifade edilen Gabriel Barbosa'yı Fenerbahçe ile birlikte İspanyol devi Barcelona da takip ediyor. Brezilyalı futbolcuya yapılan her tekliften Barcelona'nın da haberi olduğu belirtiliyor. 
Gabriel Barbosa, F.Bahçe'nin ilk teklifi sonrasında facebook hesabından "Zico, Alex, Deivid ve Roberto Carlos gibi isimlerin forma giydiği ve büyük başarılar elde ettiği F.Bahçe'nin teklifi beni değerli hissettirdi ancak Santos'taki görevim henüz bitmedi" demişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...