Teröre karşı yıldızlar sahada! Kadrolar belli oldu...

Düzenleyen:
Teröre karşı yıldızlar sahada! Kadrolar belli oldu...

SPOR Haberleri

Süper Lig’de top koşturan yerli ve yabancı yıldızlar, perşembe günü Vodafone Arena’da geliri şehit ailelerine gidecek organizasyonda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Süper Lig'de forma giyen yerli ve yabancı yıldızlardan teröre karşı mükemmel kenetlenme. Spor Toto Süper Lig takımlarında forma giyen yerli ve yabancı futbolcular, son dönemde yaşanan terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla dayanışma maçı yapacak. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, futbol ailesinin, son dönemde yaşanan terör saldırıları karşısında gösterdiği birlik ve beraberlik çerçevesinde düzenlenen karşılaşma, 22 Aralık Perşembe akşamı 'Yıldızlar Karması' adı altında oynanacak. Vodafone Arena'da 20.00'de başlayacak dayanışma maçında elde edilecek tüm gelir şehit ailelerine bağışlanacak. Cumhurbaşkanlığı himayesinde, TFF ve Kulüpler Birliği koordinasyonunda gerçekleşecek organizasyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

ERDOĞAN'DAN TAM DESTEK
'Yıldızlar Karması' adı altında bir yapılacak dayanışma maçı şehit ailelerine destek ve moral vermeyi amaçlıyor. Dev organizasyona, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı ifade edildi.

KADRO AÇIKLANDI
Süper Lig'de forma giyen yıldız oyuncuların katılacağı gösteri maçına katılacak yerli ve yabancı yıldızların isimleri açıklandı. İşte dayanışma maçında forma giyecek o isimler.

İşte kadrolar:

Teröre karşı yıldızlar sahada! Kadrolar belli oldu...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...