Terim'li ilk çalışma

Terim'li ilk çalışma

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı, 6 Eylül'de Kayseri'de Andorra ile oynanacak olan 2014 Dünya Kupası eleme maçının hazırlıklarına Fatih Terim nezaretinde başladı.

A Milli Futbol Takımı, 6 Eylül'de Kayseri'de Andorra ile oynanacak olan 2014 Dünya Kupası eleme maçının hazırlıklarına yeni teknik direktör Fatih Terim nezaretinde başladı. Terim, 1419 gün sonra millilerin başında yeniden çıktığı idman Kemerburgaz Kasımpaşaspor Tesisleri'nde gerçekleşti. Yaklaşık iki saat süren çalışmaya Pazar akşamı liglerinde maç yapan Olcay, Gökhan , Oğuzhan, Tolga, Onur, Aykut, Nuri ile geç saatlerde Türkiye'ye gelen Arda ve Mevlüt katılmadı. Orta alanda ısınma hareketleriyle başlayan idman yarım saha topla gol çalışması yapılarak sona erdi. Milliler hazırlıklarına bugün akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.
Romanya maçı yeni zeminde
Romanya-Türkiye karşılaşmasının oynanacağı Bükreş Ulusal Stadı'nın zemini yenilendi. Çok sayıda maç yapılan ve zemini bozulan stadla ilgili şikayetlerin artması üzerine devreye giren UEFA mecbur kılınca Romanya Futbol Federasyonu zemini değiştirmek zorunda kaldı. Yeni zeminde ilk maçı A Milli takımımız yapacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...