Terim'in Milli sürprizleri

Terim'in Milli sürprizleri

SPOR Haberleri

Abdullah Avcı'nın ardından Milli Takım teknik direktörlük görevine gelen Fatih Terim, kadrosuna sık çağrılan bazı isimleri almazken 2 ismi ilk kez çağırıdı

A Milli Takım'ın yeni patronu Fatih Terim, Andorra ve Romanya maçlarının aday kadrosunu açıkladı. Terim'in kadrosuna aldığı ve almadığı isimlerde ufak sürprizler yaşandı.Terim, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Ekici ile birlikte son dönemde gösterdiği performansla en iyi yerli kalecilerden biri olarak gösterilen Mert Günok'u kadroya almadı. Emre Belözoğlu ve Hamit Altıntop'un ise kadroya alınmamasındaki nedenin sakatlık mı tercih mi olduğu, Terim'in 5 Ağustos Perşembe günü yapacağı basın toplantısında açığa kavuşacak.Deneyimli teknik adam. Eski Milli Takım teknik direktörü Abdullah Avcı'nın kadrosuna aldığı Egemen Korkmaz, Mert Günok, Sercan Sararer, Tunay Torun ve Mert Günok'u kadroya çağırmadı. Ayrıca, Beşiktaş'tan Veli Kavlak ve Necip Uysal kadroya alınmadı.Fatih Terim'in Milli Takım'a ilk kez çağırdığı isimlerse Kayserispor'un genç savunmacısı Salih Dursun ve Hamburg'un genç yıldızı Hakan Çalhanoğlu oldu. Daha önce Abdullah Avcı'nın Danimarka ile oynanan özel maçta kadroya aldığı ancak süre vermediği Trabzonspor'un yıldız savunma oyuncusu Aykut Demir de kadroya çağrıldı.
A Milli Takım 6 Eylül'de Andorra ile Kayseri'de, 10 Eylül'de Romanya ile deplasmanda karşılaşacak.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...