Terim’in kozu Tolga Ciğerci

Terim’in kozu Tolga Ciğerci

SPOR Haberleri

Galatasaray’da kısa zamanda yerini garantileyen Tolga Ciğerci’nin performansına Fatih Terim de tam not verdi. Evrak sorunu çözülen 24 yaşındaki oyuncu Hırvatistan maçında 11’de oynayacak

Sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un yerine A Milli Takım'a davet edilen Tolga Ciğerci kampta sergilediği performansla Fatih Terim'in gözdesi oldu. Terim Tolga'yı Rusya karşısında ilk 11'de oynatmayı planlıyordu ancak gurbetçi oyuncunun evrakları yetişmedi. Evrak sorunu çözülen Tolga'nın Hırvatistan'a karşı sahaya çıkmasında hiçbir engel kalmadı. Türkiye Futbol Direktörü Terim, Galatasaray'ın yeni transferini Zagreb'de ilk 11'e koyacak ve Hırvatlar'ı şaşırtacak. Tolga'nın partneri için iki aday var. Mehmet Topal stopere geçmezse Tolga'ya ön liberoda eşlik edecek, aksi durumda Topal savunmada Ozan Tufan- Tolga Ciğerci orta sahada olacak.

ZAGREB MESAİSİ NEŞELİ BAŞLADI
A Milli Futbol Takımı, Zagreb'teki ilk antrenmanını dün yaptı. Zapresic Stadı'ndaki antrenmanda Fatih Terim ve futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Öte yandan teknik heyet ve oyuncular idmanı takip eden medya mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...