Terim’in derdi on bir!

Terim’in derdi on bir!

SPOR Haberleri

Bursaspor maçında ilk yarıda üç oyuncusu birden sakatlandığı için kadro sıkıntısı yaşayan Galatasaray'da tecrübeli teknik adam en doğru seçimi yapmaya çalışıyor.

Burhan Can Terzi

Sezona santrfor sıkıntısıyla başlayan G.Saray'da art arda yaşanan sakatlıkların ardından dertler arttı. Önce Emre Akbaba'yı kaybeden sarı-kırmızılılar, millî arada Onyekuru'nun sakatlığıyla sarsılırken, Bursaspor maçında da Fernando, Feghouli ve Serdar’ın maçı tamamlayamamasıyla büyük şok yaşadı. Donk, Belhanda ve Rodrigues de henüz tam hazır değil. Bu futbolcuların Schalke 04 maçına kadar hazır hâle gelmelerine çalışılıyor. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkabilmek için büyük önem taşıyan Schalke 04 maçına çok kısa bir süre kala teknik direktör Fatih Terim en doğru 11 için yoğun hesaplar yapıyor.

Linnes-Mariano hattı
Serdar’ın yokluğunda tandemde en yakın seçenek Ozan ile Maicon gözükse de, Ozan çok tecrübeli olmadığı için teknik heyet içinde "Donk yine o bölgede kullanılabilir" görüşü dillendiriliyor. Fakat Fernando da olmadığı için Terim, Hollandalıyı defansif orta saha pozisyonunda oynatmak istiyor. Terim'in sürpriz düşüncesi ise sağ bekte Linnes'e görev verip önünde Mariano'yu oynatmak. Onyekuru ile Feghouli'nin sakatlığında Sinan'ın da son maçtaki performansından memnun olmayan Terim, bu alternatife ağırlık verdi.

Kalecileri sakatlandı
Galatasaray'ın rakibi Schalke 04, ligde oynadığı son maçta Werder Bremen'e sahasında 2-0 mağlup oldu. Alman basınındaki haberlere göre, Schalke 04’ün 30 yaşındaki kalecisi Fahrmann, Werder Bremen maçı öncesi ısınma esnasında kasık ağrısından şikâyet edince oynatılmadı. Fahrmann'ın Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı henüz netlik kazanmadı. 

17 günde 5 maç
Galatasaray'ı 17 günde 3'ü deplasman olmak üzere iki kulvarda 5 kritik sınav bekliyor. Çarşamba günü, Schalke 04 ile gruptaki en önemli maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray, hafta sonunda Malatya deplasmanına gidecek. Bu mücadeleden sonra Fenerbahçe derbisine hazırlanacak olan sarı-kırmızılılar, sonrasında Schalke 04 ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray, 10 Kasım'da ise Kayseri deplasmanına çıkacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...