Terim'in beklentisi hem iyi oyun hem skor

Düzenleyen:
Terim'in beklentisi hem iyi oyun hem skor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik patronu, Moskova ve Beşiktaş derbisi öncesinde kayıp istemiyor. Terim “hem iyi oyun hem skor” diyor.

YALIMCAN SARPYEL

Galatasaray yaklaşık iki haftalık millî aradan sonra ilk mücadelesinde bugün İH Konyaspor’u misafir edecek. Sarı kırmızılılar evinde verecekleri sınavda gövde gösterisi yapmak istiyor.

Aslan, Konya maçından sonra, UEFA Avrupa Ligi’nde deplasmanda Moskova’ya ve Beşiktaş’a misafir olacak. Cimbom, taraftarları önünde iyi oyun ve güzel bir sonuçla kritik viraj öncesi hem moral depolamak hem de rakiplerine göz dağı vermek amacında.

BEKLENTİSİNİ ANLATTI

Teknik Direktör Fatih Terim, maç toplantısında da Konya maçının önemine değinip “Çok kritik bir haftaya bu karşılaşmayla giriyoruz. İyi kapanan, sıkı mücadele eden bir takım olacak karşımızda. 90 dakika hiç durmadan, disiplinden kopmadan mücadelemizi sürdürmeliyiz. Taraftarımız karşısında ortaya koyacağımız oyun diğer iki önemi maç içinde hayati önem taşıyor. Artık ivmemizi yukarı çıkartmalıyız. Bu virajı kayıpsız geçmeliyiz’’ diyerek beklentilerini açıkladı.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Alpaslan, Luyindama, Nelsson, Ömer, Taylan, Morutan, Assunçao, Cicaldau, Kerem, Mustafa
Teknik Direktör: Fatih Terim

Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Serdar Gürler, Endri Cekici, Bytyqi, Michalak
Teknik Direktör: İlhan Palut

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...