Terim'in 11'i hazır

Terim'in 11'i hazır

SPOR Haberleri

EURO 2016 elemelerine İzlanda maçıyla start verecek olan ay-yıldızlılar neredeyse ideal kadroyla mücadele edecek

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde yarın İzlanda ile oynayacağımız maç öncesi sahaya süreceği 11'i belirledi. Semih Kaya ve Oğuzhan'ın sakatlıkları sebebiyle kadroya yeni isim davet etmeyen tecrübeli teknik adam, İzlanda karşısına ideal 11'e yakın bir kadroyla çıkacak. İzlanda karşısında kalede Onur'a forma verecek olan Fatih Terim, savunmada ise Gökhan, Ömer, Ersan ve Caner dörtlüsünü görevlendirecek. Orta sahada gribal enfeksiyon sebebiyle iki gün antrenmana çıkmayan Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal'ın yanı sıra Selçuk'u oynatacak olan tecrübeli çalıştırıcı, ileri üçlüde Arda, Olcay ve Burak'tan gol bekleyecek.
İzlanda'yı adeta ezberleyen tecrübeli teknik adam, rakibin zayıf ve güçlü yönleriyle ilgili oyuncularına da uyarılarda bulundu. Futbolcularına İzlanda karşısında merkezden oynayacaklarını dile getiren Fatih Terim, "Savunma arkasına araya atacağımız toplarla gol bulacağız. Kenar oyuncularının sürekli öne doğru koşu yaparak kendilerini boşa çıkarmalarını istiyorum" ifadelerini kullandı.
Savunma ve orta saha oyuncularına uzun top kullanmalarını yasaklayan tecrübeli çalıştırıcı, "Top bizde kalsın, garantiye oynayarak riskten kaçının. Çok sıkıştığınız anlarda, topu en uzak bölgedeki taca vurun, sakın ola ki kaleciye geri pas vermeyin" şeklinde konuştu.
Terim'in 11'i hazır



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...