Terim Millileri uyardı!

Terim Millileri uyardı!

SPOR Haberleri

Terim'in, "Sizlerden sadece işinize odaklanmanızı istiyorum. Türkiye'de olup bitenlere kulağınızı kapatmalısınız. dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinden sonra iki kulüp arasında yaşanan gerilimin ay-yıldızlı oyuncuları etkilememesi için kolları sıvadı. Terim'in, Almanya kampında futbolcularıyla gerçekleştirdiği 1,5 saat süren toplantıda bir dizi uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.


Hollanda ile çok kritik bir maça çıkacaklarına vurgu yapan Terim'in, "Sizlerden sadece işinize odaklanmanızı istiyorum. Türkiye'de olup bitenlere kulağınızı kapatmalısınız. Hollanda maçının önemini hepiniz biliyorsunuz. Geçmiş yıllarda da kritik milli maçlardan önce ülkemizde benzer tartışmalar yaşandı. Sizler çok özel oyuncularsınız ve profesyonelliğinizden de hiçbir şüphem yok. Hollanda maçına fiziksel ve mental açıdan en iyi şekilde hazırlanmamız lazım" diye konuştuğu öğrenildi.


Kaynak: nbsp;Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...