Terim fişi çekti! Tam 7 futbolcu yolcu

Düzenleyen:
Terim fişi çekti! Tam 7 futbolcu yolcu

SPOR Haberleri

Galatasaray, teknik patron Fatih Terim'in vereceği karara göre takımdan bir çok ismi göndermeyi düşünüyor.

Jason Denayer

Manchester City'den kiralanan Belçikalı futbolcu, sezon sonunda eski kulübüne geri dönecek. Denayer'in kiralama süresi bittikten sonra Galatasaray'a katkılarından ötürü teşekkür edilecek.

Iasmin Latovlevici

Kontratında Galatasaray forması ile 20 resmi maça çıkması halinde sözleşmesi 1 yıl uzayacak olan Latovlevici, bu başarı bonusunu yerine getiremeyecek. Şu ana kadar 14 resmi maçta forma giyen Latovlevici de sezon sonunda ayrılacaklar arasında liste başı...

Yasin Öztekin

Sezon sonunda Yasin Öztekin ile masaya oturulacak. Ancak uzun süredir kontratına zam ve artış bekleyen futbolcuya mevcut şartlarda imza atması halinde yeni sözleşme önerilecek. Yasin zam talebinde ısrarcı olursa ipler kopacak.

Cedric Carrasso

Sezon başında Muslera'nın arkasını sağlama almak ve tecrübeli bir eldivenin olması adına getirilen Fransız kaleciye teşekkür edilip yollar ayrılacak.

Koray Günter

Mevcut kadroda forma şansı bulamayan Koray Günter ile de yola devam edilmesi beklenmiyor.Ancak genç oyuncunun kalan haftalarda göstereceği performansa göre Terim son kararını verecek.

Hakan Balta

35 yaşında olan ve Galatasaray'a hizmetlerinden ötürü Teknik Direktör Fatih Terim'in A Takım kadrosuna yeniden dahil ettiği Hakan Balta'ya da katkılarından ötürü teşekkür edilecek.

Ryan Donk

Daha birkaç ay öncesine kadar ayrılması için geri sayıma geçilen Donk, Terim'in gelmesi ile birlikte bambaşka bir oyun ortaya koydu. Fatih Terim'in orta sahada mücadelesi, agresifliğini çok beğendiği Donk'a sezon sonunda yeni kontrat önerilecek. 32 yaşında olan Donk'a uzun süreli değil, 1+1 yıllık başarı odaklı yeni sözleşme teklifi yapılacak.

Eray İşcan

Galatasaray alt yapısında yetişip yıllardır A Takım kadrosunda olmasına karşın kendini geliştiremeyen Eray İşcan'a da yeni kontrat teklifi yapılmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...