Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde 4'üncü hafta maçları tamamlandı, son maçlarından galibiyetle ayrılan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor kasasını doldurdu.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden 4 takımımız da bu hafta sahadan galibiyetle ayrıldı. Alınan sonuçlarla birlikte hem Türkiye'nin Avrupa'daki sıralaması 14'e yükseldi hem de takımlarımız kasasını doldurdu. İşte Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Sivasspor'un elde ettiği UEFA gelirleri...

Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...Fenerbahçe, AEK Larnaca deplasmanından 2-1 galip ayrıldı

FENERBAHÇE

Haber7'nin haberine göre; UEFA Avrupa Ligi'nde B Grubu'ndan çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, çıktığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Fenerbahçe lige katılım bedeli olarak 3,63 milyon avro elde ederken, gruptaki 3 galibiyet ve 1 beraberliğin karşılığında toplamda 11,6 milyon euro gelir elde etti.

Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...Trabzonspor, Monaco'yu 4 golle geçti

TRABZONSPOR

Şampiyonlar Ligi'ne play-off turunda veda ettiği için UEFA'nın 5 milyon avroluk dayanışma ödülünü almaya hak kazanan Trabzonspor, yoluna Avrupa Ligi'nde devam ediyor.

H Grubu'nda 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 2'nci sırada yer alan bordo mavili temsilcimiz, burada da 3,63 milyon avroluk katılım bedelini cebine koydu. Trabzonspor'un kasasına toplamda 13,7 milyon euro girdi.

Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...Başakşehir, evinde ağırladığı Rigas Skola'yı 3-0 devirdi

BAŞAKŞEHİR

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki iki temsilcimizden biri olan Başakşehir ise yoluna dolu dizgin devam ediyor. Lige katılımından dolayı 2,94 milyon avro elde eden Başakşehir, grupta elde ettiği 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile toplamda 5,7 milyon euro kazandı.

Öte yandan Başakşehir, gruptan çıkmayı garantiledi.

Temsilcilerimiz kasasını doldurdu! İşte UEFA gelirleri...Sivasspor, son olarak Balkani deplasmanından 2-1 galibiyetle ayrıldı

SİVASSPOR

Konferans Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Sivasspor ise katılım bedeli olarak 2,94 milyon avroyu kasasına koydu. Grupta 2 galibiyet ile 1'er beraberlik ve yenilgi alan yiğidoların kasasına toplamda 4,6 milyon euro girdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...