Teknik ekip Arsenal'i yerinde izledi

Teknik ekip Arsenal'i yerinde izledi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe teknik heyeti Şampiyonlar Ligi play-off turunda karşılaşacakları Arsenal'in Aston Villa maçını yerinde takip etti.

Fenerbahçe'nin dün aklı Torku Konyaspor karşılaşmasındaydı ama teknik heyet, şampiyonlar ligi yolunda çarşamba günü karşılaşacakları Arsenal konusunda tedbiri elden bırakmamıştı. Sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal ile ekibi takımın kamp yaptığı otelde Arsenal'ın İngiltere Premier Ligi ilk haftasında Aston Villa ile oynadığı ilk hafta maçını izledi. Şampİyonlar Ligi Play-Off turunda karşılaşacakları Topçular lakaplı rakiplerini analiz eden Ersun Yanal ve ekibi, Aston Villa mücadelesini kesintisiz şekilde seyretti. Maçı büyük bir dikkatle takip eden Ersun Yanal, bol bol da not aldı. Öte yandan Fenerbahçe Kulübü teknik heyetinden yardımcı antrenör Volkan Kazak da Arsenal-Aston Villa karşılaşmasını yerinde takip etti. Volkan Kazak da hazırladığı raporu bugün Ersun Yanal'a sunacak. Tecrübeli hoca da, rakiplerine karşı hangi konularda önlem almaları gerektiğine karar verecek. Arsenal'i Londra'da tribünden takip eden Volkan Kazak'ın Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı İngiliz rakipleri konusunda uyarmak için çok sayıda çarpıcı not tuttuğu da öğrenildi. Kazak'ın özellikle Aston Villa karşısında Arsenal'ın golünü kaydeden Giroud'ya özel olarak önlem alınmasını isteyeceği belirtildi. Volkan Kazak'ın ayrıca, Topçular'ın ünlü golcülerinden Theo Walcott'a da dikkat edilmesi konusunda Yanal'ı uyaracağı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...