Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'u Süper Lig'e taşımaya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'u Süper Lig'e taşımaya geldi

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig’e yükselen Kocaelispor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sağlam, "Kocaelispor hak ettiği Süper Lig'de olacak. Bundan emin olabilirsiniz. Güven ve sabra dayalı, saha içi ve saha dışı dayanışmayla ilerleyeceğiz. Tabii ki buradaki en önemli gücümüz taraftarımız olacak" sözleriyle camiaya umut verdi.

Spor Toto 1. Lig'e 1 sezonluk aradan sonra geri dönen Kocaelispor teknik direktörlüğe Ertuğrul Sağlam'ı getirdiğini açıklamıştı. Körfez ekibi Süper Lig hedefine şampiyon çalıştırıcıyla yürüyecek.

Bursaspor’un tek Süper Lig şampiyonluğunda takımın başında bulunan 53 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalandı.

KOCAELİSPOR'U ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEYE GELDİ

Körfez Brunga Tesisleri’nde Sağlam için imza töreni düzenlendi. Ardından Başkan Engin Koyun ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam basının karşısına çıktı. İlk olarak sözü alan Başkan Engin Koyun, “Hocamı uzun uzun anlatmama gerek yok. Uzun yıllar Türk futboluna hizmet etmiş önemli kulüplerde futbol oynamış, milli takımda önemli zamanlarda milli takım nezdinde hizmet etmiş ve Anadolu'dan da beşinci şampiyonun hocası. Bursaspor'u şampiyon yapan bir hocamız. Öncelikle hocamız için, camiamız için hayırlı olmasını ben temenni ediyorum. Zor bir süreç olmadı. Ertuğrul Hocamla beraber yürümeye karar verdik. Ben hocama tekrar hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

https://twitter.com/Kocaelispor/status/1670811136688521218

HEDEF SÜPER LİG

Ertuğrul Sağlam ise şunları söyledi:

“Türk futbolunun en büyüklerinden biri olan Kocaelispor camiasında bulunmaktan dolayı da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Tarihinde ve genlerinde futbol değerleri olarak fark oluşturan bir camiada olduğumun farkındayım. Tabii ki yolumuz uzun. Kısa, orta ve uzun vadede nasıl hareket edeceğiz diye planlama yaptık. Sonrasında tabii bazı kararlar aldık. Bunları inşallah bundan sonraki süreçte sizlerle de paylaşacağım. Fakat şundan emin olabilirsiniz ki en kısa süre içerisinde Kocaelispor hak ettiği Süper Lig'de olacak. Bundan emin olabilirsiniz."

"HUZUR OLMAZSSA BAŞARI GELMEZ"

"Güven ve sabra dayalı, saha içi ve saha dışı dayanışmayla ilerleyeceğiz. Tabii ki buradaki en önemli gücümüz taraftarımız olacak. Yani Kocaelispor taraftarı tamamen olaya konsantre olup takımını desteklediği zaman takımının başarısında ne kadar önemli rol oynadığını hep beraber gördük. Şunu da gördük; Türk futbolunda birçok camiada gördük. Ayrışmanın, şiddetin ya da farklı beklentilerin olduğu bir ortamda da huzurun olamayacağını dolayısıyla huzurun olmadığı yerde de başarının gelemeyeceğini de gördük." (İHA)

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam Kocaelispor'u Süper Lig'e taşımaya geldi

https://twitter.com/esaglamofficial/status/1670807756444401664

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...