Tayfun Korkut, Hannover 96 ile anlaştı

Tayfun Korkut, Hannover 96 ile anlaştı

SPOR Haberleri

Alman Bundesliga ekiplerinden Hannover 96, Mirko Slomka'dan boşalan teknik direktörlük görevine Tayfun Korkut'u getirdi.

39 yaşındaki teknik adam, Alman ekibiyle 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bundesliga'daki ilk Türk teknik direktör unvanını alan Korkut ise yaptığı açıklamada, "Bana güvenip bu fırsatı verdikleri için Hannover 96'ya çok teşekkür ederim. Sportif direktör Dirk Dufner ile yaptığımız konuşmada bana güvendiğini hissettim. Önümüzdeki zorlu bir görev ancak bu büyüleyici an için çok memnunum." dedi. Bundesliga'da ilk yarıyı 18 puanla 13. sırada tamamlayan nbsp;Hannover 96'nın sportif direktörü Dirk Dufner da cesaretli bir karar aldıklarını dile getirdi. Tayfun Korkut ile işbirliğinde iyi bir perspektif gördüklerini ve birlikte başarılı olacaklarına inandıklarını ifade etti. 2006 yılında aktif futbolculuk yaşantısını sonlandıran Korkut, Real Sociedad, Hoffenheim ve Suttutgart'ın altyapılarında görev aldıktan sonra A Milli Takım'da Abdullah Avcı'nın yardımcılığını üstlenmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...