Tarık ve Veysel için çarpıcı açıklama!

Tarık ve Veysel için çarpıcı açıklama!

SPOR Haberleri

Eskişehirspor'da kadro dışı bırakılan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı konusunda çok ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de içerisinde yer aldığı transfer sürecinde Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan'ın çarpıcı açıklamaları gündeme oturdu. nbsp;Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'nın Beşiktaş ile anlaştığı ve iki oyuncunun da kısa süre içerisinde siyah-beyazlı kulübe imza atması bekleniyordu ancak devreye son anda Fenerbahçe'nin girdiği iddiası transfer piyasasını adeta alt üst etti. nbsp;Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan da NTVSpor'a yaptığı açıklamada, "Veysel Sarı'nın kendilerinin de bilmediği bir kulüple anlaştığını söyledi. Veysel için kulübe gelmiş resmi bir teklif olmadığını söyleyen Hoşcan, "Kendisi kulübümüzden ayrılmayı kafasına koymuş, hangi kulübe gideceğini bilmiyoruz ama bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış." dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...