Tarihi hezimetten sonra herkes bunu konuşuyor!

Tarihi hezimetten sonra herkes bunu konuşuyor!

SPOR Haberleri

Dünya Kupası öncesi tecrübeli isimler yerine genç isimlere kadroda şans veren Scolari, Brezilya basınında ağır eleştiriler aldı.

Filipe Luis, Melo, Kaka, Robinho, Pato, Ronaldinho ve Milan'a transfer olan Alex gibi tecrübeli isimleri kadroya almayarak genç isimleri kadroya alan Scolari dün aldığı 7-1'lik mağlubiyetin ardından büyük bir yıkım yaşadı. Turnuva başlamadan önce kadroya almadığı isimler yüzünden ağır eleştirilen Brezilyalı teknik adam basın mensuplarıyla defalarca tartışmış ve kadro seçimleri konusunda işine karşılmaması gerektiğini savunmuştu. Ancak zaman kamuoyunu haklı çıkardı. Özellikle takımı sırtlayan iki isim; Neymar'ın sakat Thiago Silva'nın da cezalı olması ve yerine oynayan Dante ve Bernard'ın oldukça yetersiz bir performans sergilemesi Scolari'yi hedef tahtasına oturdu. Brezilya medyasında dün paylaşılan bir resim Scolari'yi eleştirenlere hak verecek türdendi. O resimde yer alan Pato, Moura, Ronaldinho, Kaka ve Robinho gibi isimler herkesin, 'bu isimler olsaydı bundan kötü olamazdı' yorumlarını yapmasına sebep oldu.


Tarihi hezimetten sonra herkes bunu konuşuyor!
İşte milli takıma alınmayan isimler;


Kaleci
Diego alves
Neto
Rafael cabral


Savunma
Miranda
Luisao
Juan
Filipe luis
Marquinhos
Rafinha
Michel bastos
Rafael


Orta saha
Felipe Melo
Sandro Raniere
Ganso
Kaka
Lucas moura
Coutinho
Ronaldinho
Jadson


Forvet
Alexandre Pato
Leandro Damiao
Alex Teixeira
Luis Fabiano


(Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...