Tarih yazdılar

Düzenleyen:
Tarih yazdılar

SPOR Haberleri

Küçük bütçeli İsveç ekibi ilk Avrupa maçında UEFA Kupası alan G.Saray’ı devirdi. Akıllara Tromsö faciası geldi

İsveç ekibi Östersunds’un güncel kadro değeri sadece 7.8 milyon avro (31 milyon lira). G.Saray’ın yeni transferi olan ve dün özellikle ilk goldeki hatasıyla dikkat çeken stoper Maicon’un bonservis bedeli ise 7 milyon avro (28 milyon lira). Sarı-kırmızılı takım işte böylesine düşük bütçeli bir takım önünde tel tel döküldü, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir yenilgi aldı. İlk on birlerin kadro değerleri ise daha çarpıcıydı. 
Cengiz Özyalçın:  Canımdan can gitti
Toplam değeri 93.5 milyon avro olan G.Saray 55 milyon avroluk (220 milyon lira) bir on birle sahaya yayılırken ev sahibinin on bir değeri ise sadece 4,1 milyon avroydu (16 milyon lira). Yani İgor Tudor rakibinden yaklaşık 14 kat değerli bir kadroyla sahaya çıkmış fakat futbolcuları 90 dakika sonunda sahadan utanç içinde ayrılmıştı. Öyle ki Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın, “Üzgünüm, ne olur söylemeyelim bir şey. Canımdan can gitti” açıklaması yapmak zorunda kaldı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...