Taraftarlardan yönetime Ciğerci tepkisi

Düzenleyen:
Taraftarlardan yönetime Ciğerci tepkisi

SPOR Haberleri

Galatasaraylı taraftarlar, Herta Berlin'den takıma dahil edilen Tolga Ciğerci'ye ödenecek yıllık ücreti ve bonservis bedelini duyunca, sarı kırmızılı yönetime sosyal medyadan tepki gösterdi.

Sarı-Kırmızılılar takıma kazandırdığı gurbetçi futbolcuya 3 yıl için 6 milyon Euro garanti ücret, Herta Berlin'e ise 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

KAP'A BİLDİRİM

Galatasaray AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamaya göre, sarı- kırmızılı kulübün, Tolga'ya her yıl için 2 milyon Euro garanti ücret vereceği belirtildi.

YÜZDE 300 ZAM

Hertha Berlin'de 900 bin Euro kazanan ancak yüzde 45 vergi düşüldüğünde net kazancı 495 bin Euro'ya düşen Tolga, Galatasaray'a transferiyle birlikte yüzde 300 zam almış oldu.

SOSYAL MEDYADA YOĞUN TEPKİ

Tolga Ciğerci'nin maliyetini öğrenen taraftarlar yönetime ağır eleştirilerde bulundu. Sosyal medyadan yoğun tepkiler gösteren sarı kırmızılı taraftarlar bu yüksek maliyetin gerekçesini anlamadıkları vurgusunu yapıyor.

Twitter'dan gelen o tepkiler:

Taraftarlardan yönetime Ciğerci tepkisi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...