Taraftardan Tolga'ya özel ilgi

Taraftardan Tolga'ya özel ilgi

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, bugünkü Osmanlaspor maçında yediği hatalı goller nedeniyle eleştirilen Tolga Zengin'i tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulunacak. Ayrıca pankartlarla da tecrübeli eldivene moral verilecek

Beşiktaş'ın Lizbon'a 3-1 yenilerek UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesinin ardından kendisine yönelik eleştiriler nedeniyle morali bozuk olan, G.Saray derbisinde de sırtı ağrıdığı gerekçesiyle forma giyemeyen kaptan Tolga Zengin'in bugünkü Osmanlıspor maçında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Tolga'nın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu olurken taraftarların tecrübeli kaleci için organizasyon hazırlığında olduğu öğrenildi. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin, Tolga'yı tribüne çağırarak sevgi gösterisinde bulunacağı, ayrıca açacakları pankartlarla moral verecekleri belirtildi. 

Sivas Bld. maçı 13.45'e alındı
Zirat Türkiye Kupası'nda önümüzdeki hafta içinde oynanacak 4 maçta saat değişikliğine gidildi. Işıklandırma sorunu nedeniyle 13.00'te oynanacağı açıklanan Sivas Bld.-Beşiktaş maçı (24 Aralık) 13.45'e, 13.15'teki Kastamonu 1966-G.Saray maçı (23 Aralık) da aynı saate alındı. Ayrıca Mersin İY-Ç. Rize maçının saati 19.00 (22 Aralık), Trabzon-G.Antep maçının saati de 20.45 (22 Aralık) olarak değiştirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...