Taraftardan Bjelica'ya destek

- Güncelleme:
Taraftardan Bjelica'ya destek

SPOR Haberleri

Sezona istenilen transferlerin yapılamaması sebebiyle tatsız başlayan Trabzonspor’da taraftar Nenad Bjelica’nın yanında.

Karadeniz ekibinde Hırvat teknik adama yönelik eleştirilere camiadan tepki var. Dün sosyal medyada Bjelica’ya destek kampanyası başlatan bordo mavililer yönetimin transferde etkisiz kaldığını ve Hırvat teknik adamın da mevcut şartlarda fazla yapacak bir şeyinin olmadığı vurgulandı.

İKİ SAKAT DAHA

Takımın yetersiz olduğunun aleni bir şekilde görüldüğü ifade edilirken Bjelica’nın da eldekilere göre en iyisini sahaya çıkarmaya çalıştığı vurgulandı. Ayrıca Hırvat teknik adamın kendini kulüpten büyük görenlere yönelik sert sözlerine de hak verildi. Bu arada Eren Elmalı’da kas yaralanması, Teklic’de de sağ ayak yan bağında gerilme tespit edildi. Oyuncuların tedavisine başlandığı açıklandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...