Taraftarda Beşiktaş'ın yedek kalecisine tepki vardı

Düzenleyen:
Taraftarda Beşiktaş'ın yedek kalecisine tepki vardı

SPOR Haberleri

Denys Boyko özellikle ilk goldeki hatasıyla sosyal medyada tepki aldı. Ukraynalı kaleci ligde karşılaştığı ilk üç şutun ikisini kaleye buyur etti

Beşiktaş'ın kalecisi Boyko dün özellikle yediği ilk goldeki hatasıyla taraftarları kızdırdı. Sosa'nın golüyle öne geçen Beşiktaş henüz sevincini bitirmemişken bu golün 98 saniye sonrasında gelişen K.Paşa atağında Del Valle topu aldı. Soldan on sekize giren Venezuella'lı oyuncunun vuruşunda Boyko kapadığı köşeden golü yedi. Bu gol Kartal'ın büyük oranda oyundan psikolojik olarak düşmesine sebep oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar Ukraynalı file bekçisine tepki gösterirken, "Tolga'yı eleştirdiğimiz için haksızlık etmişiz", "Tolga güven veriyor, Boyko sen kenarda otur" yönünde ifadeler kullandı. Spor yorumcuları da Boyko'nun özellikle ilk goldeki topu çıkarması gerektiği görüşünde birleşti. Boyko'nun ilginç bir istatistiği de dikkat çekti. Buna gören siyah-beyazlı takımın yedek kalecisi Süper Lig kariyerinde karşılaştığı ilk üç isabetli şutta kalesinde iki gol gördü. 
Necip'ten imalı sözler
Maç sonrası dün stoperde görev yapan Necip Uysal da gollerde Boyko'nun hatalı olduğunu ima etti. "Buraya galibiyet almak için geldik. Fenerbahçe’nin kaybettiği haftada avantaj sağlamak istiyorduk" diyen Necip, "Çok basit goller yedik. Böyle goller yiyince çıkarması zor oluyor. Sahada istediklerimizi gerçekleştiremedik. Önümüzdeki maçlara konsantre olup, şampiyon olmak istiyoruz" sözlerini kullandı. Öte yandan Beşiktaş, 27 Ekim 2014’ten bu yana ilk defa öne geçtiği bir lig maçını kaybetti. Kartal en son öne geçtiği Kayseri Erciyesspor maçında 3-2 mağlup olmuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...