Taraftar Diego'yu istedi, o kaçırdı

Taraftar Diego'yu istedi, o kaçırdı

SPOR Haberleri

Kadıköy'de kazanılan penaltıyı taraftar Diego'nun atmasını isteyince Sambacı topun başına geldi ancak topu kaleciye nişanladı

F.Bahçe'deki ilk golünü kupa maçında Altınordu'ya atan Diego dün de 59'da dahil olduğu oyunda başarılı bir performans sergiledi. Brezilyalı yıldızın, 84'te yaptırdığı penaltı ise uzun süre tartışıldı. Diego, topun başına geçerken Emre ve Sow da penaltıyı kullanmak için beyaz noktanın başına geldiler. Tribünler 'Diego' diye bağırırken, takımın ilk penaltıcısı Emre kendisinden izin isteyen sambacıya karşı çıkmadı. Bu sırada Sow da yedek kulübesine el-kol hareketleri yapıp penaltıyı kullanmak istedi. Kalesinden fırlayan Volkan "Atın şunu artık, kim atacaksa atsın" diyerek arkadaşlarını uyardı. Emre de atışı Diego'ya verdi. Ancak Brezilyalı, penaltıyı kaleciye nişanlayınca ligde siftah yapma fırsatını kaçırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...