Tanju Çolak yeni hocanın adını duyurdu

Düzenleyen:
Tanju Çolak yeni hocanın adını duyurdu

SPOR Haberleri

Tanju Çolak, Trabzonspor'un, Braga'nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca ile anlaştığını söyledi.

Türk futbolunun efsane golcülerinden Tanju Çolak, 24 TV'de yayınlanan "Anlık Skor" programında Trabzonspor'un, Braga'nın Portekizli teknik direktörü Paulo Fonseca ile anlaştığını söyledi.

"İMZALAR ATILDI"

24 TV'de yayınlanan Anlık Skor programında konuşan Tanju Çolak Trabzonspor'un yeni hocasının adını verdi. Tanju Çolak programda yaptığı açıklamada "Trabzonspor gelecek sezon için Braga teknik Direktörü Paulo Fonseca ile anlaşmaya vardı. İmzalar atıldı, sözleşme de yapıldı." dedi.

Tanju Çolak yeni hocanın adını duyurdu

"BU BİLGİ ÇOK SEVDİĞİM BİR DOSTUMDAN GELDİ"

Efsane golcü, "Bu bilgiyi başkan Muharrem Usta ya da başka bir yöneticiden almadım. Bu bilgi bana Makedonya'dan çok sevdiğim bir dostumdan geldi" ifadelerini kullandı.

FENER'İ ELEMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Paulo Fonseca'nın çaıştırdığı Braga, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yi elemiş Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk ile eşleşmişti.

Tanju Çolak yeni hocanın adını duyurdu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...