Tanguy Ndombele için yeni teklif yapıldı! Fransız yıldız Süper Lig'e çok yakın

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Tanguy Ndombele için yeni teklif yapıldı! Fransız yıldız Süper Lig'e çok yakın

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Tanguy Ndombele için yeni gelişmeler yaşandı. Fransız yıldızın yeni sezonda Süper Lig'e gelme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.

Geçen sezonu Napoli'de kiralık geçiren Tanguy Ndombele için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devrede olduğu iddia edilmişti.

Bonservisi Tottenham'da olan 26 yaşındaki oyuncunun hangi takıma gideceği merakla bekleniyor.

Son olarak Manchester United'dan transfer edilen Fred'in yanına bir isim daha düşünen Fenerbahçe'nin Ndombele için yeni bir teklif hazırladığı belirtildi.

Tanguy Ndombele için yeni teklif yapıldı! Fransız yıldız Süper Lig'e çok yakın

NDOMBELE HANGİ TAKIMA GİDECEK?

İsmail Kartal yönetiminde 9 sezonluk şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe'nin Ndombele için 10 milyon euro teklif ettiği ama Tottenham'ın 15 milyon euro bonservis istediği iddia edildi. Fransız orta sahada ısrarcı olan Sarı-lacivertlilerin yeni bir teklifle İngiliz ekibini ikna edeceği öne sürüldü.

Piyasa değeri 22 milyon euro olan Tanguy Ndombele, 2019'da Lyon'dan Tottenham'a 62 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...