T'amir'e geldi! Beşiktaş'ın yeni transferi ilaç olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
T'amir'e geldi! Beşiktaş'ın yeni transferi ilaç olacak

SPOR Haberleri

Boşnak oyuncu savunma ve orta alan arasında köprü olup yaraları sarmaya çalışacak. Sivas deplasmanında da sahada olacak.

Sakat ve cezalıların çok olduğu haftada Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı Amir Hadziahmetovic’ten beklenti büyük. Son yedi sezonda Konyaspor forması ile Süper Lig’de ter döken 25 yaşındaki oyuncu şu anda Beşiktaş’ın en çok ihtiyaç duyduğu bölge için transfer edildi. Stoperde, 6 ve 8 numarada rahatlıkla görev yapabilen Amir Hadziahmetovic’in en önemli özelliği savunma ve orta alan arasında köprü vazifesini başarıyla yerine getirmesi.

KARTAL BASTIRDI, ALDI

Gedson’un cezalı, Josef ve Salih Uçan’ın da sakat olduğu dönemde kadroya katılan Hadziahmetovic, büyük ihtimalle Sivas deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkacak. Şenol Güneş bu transfere en çok sevinen isim oldu. Tecrübeli çalıştırıcı yönetimle yaptığı görüşmelerde Boşnak oyuncunun transferi için ısrarcı olmuştu. Galatasaray’ın devreye girmesi sebebiyle transfer iki hafta gecikse de Amir’in tercihi ağır bastı ve transferde Beşiktaş galip geldi.

T'amir'e geldi! Beşiktaş'ın yeni transferi ilaç olacak

'FEDA' DEDİ

Transfer görüşmeleri uzun süren Amir nihayet kendisini siyah beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Boşnak futbolcu sonrasında ayağının tozuyla ilk idmanına çıktı ve takım arkadaşlarıyla tanıştı.

Beşiktaş’a gelebilmek için 400 bin avroluk alacağını bırakan Hadziahmetovic, siyah beyazlı kulüple 4,5 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı oyuncu yıllık net 1,2 milyon avro kazanacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...