Tamamen 'Duygu'sal

Tamamen 'Duygu'sal

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in teknik heyetindeki Duygu Erdoğan F.Bahçeli çıktı.

"ENGİN'İN SPOR AHLAKI SIFIR"
G.Saray'da Fatih Terim tarafından A Takım idmanlarına nbsp;alınan ve Terim ile ekibinin cezalı olduğu dönemde sarı-kırmızılı takımın başında maçlara çıkması gündeme gelen Duygu Erdoğan'ın F.Bahçeli olduğu ortaya çıktı. GS TV muhabiri Murat Borlu'nun twitter'dan Erdoğan'a "Hoş geldin hocam" demesiyle birlikte, Erdoğan'ın 2012 yılında attığı twitler ortaya çıktı. Erdoğan'ın "Engin Baytar'da spor ahlakı sıfır", "Bugün F.Bahçe", "Emre Belözoğlu canımın içi" şeklindeki mesajları sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı.
SAVUNMASI İSTENDİ
Ümit Davala da twitter üzerinden, "Arkadaşlar kişiler gelip geçicidir, aslolan G.Saray'dır. Öfkeyle değil, en kısa zamanda gereği yapılacaktır" dedi. Taraftarların şikayetleri sonrası, dün tesislere çağrılan Erdoğan'ın savunması istendi. Duygu Erdoğan'ın büyük ihtimalle sözleşmesinin feshedileceği öğrenildi. Terim'in bu sezon teknik heyetine dahil ettiği Erdoğan, 1.5 yıl önce sarı-kırmızılı camiaya girdi. Nisan ayında Kız Futbol Okulu'nun başına geçen Erdoğan, Beşiktaş'ta da staj yapmıştı.
Tamamen 'Duygu'sal

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...