Tam zamanı!

Düzenleyen:
Tam zamanı!

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin başında iki maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik alan Hollandalı teknik adam Kadıköy’deki ilk lig maçını kazanıp 6 haftalık hasreti dindirmek istiyor

EMİN ULUÇ

Galatasaray deplasmanında 2-0’dan 2-2’yi yakalayıp, Anderlecht’i Kadıköy’de yıkarak, Fenerbahçe’ye öz güvenini geri kazandıran nöbetçi teknik direktör Erwin Koeman, Alanya’yı da gözüne kestirdi. Ligdeki son 6 maçında galibiyet alamayan takımın artık çıkışa geçmesi gerektiğini vurgulayan Hollandalı teknik adam, “Alanya’da mutlak puan için sahaya çıkacak. Onlar da sıkıntılı bir süreçten geçiyor ve yeni hocalarıyla iyi bir başlangıç yapmak için mücadele edecekler. Ancak bizim en ufak bir kayba tahammülümüz olmadığı da ortada” dedi. Takım ruhuna vurgu yapan Koeman, “Kötü durumdayız ve üzerimizde büyük bir baskı var. Bundan kurtulmanın tek yolu ise seri galibiyetler almak” ifadesiyle “Zafere mecburuz” dedi.

Tam 12 eksik var

Ancak Erwin Koeman’ın bu hedefe ulaşması çok da kolay görünmüyor. Sebebi ise kadro sıkıntısı. Ozan, Volkan, Aatıf ve Dirar’ın Dereağzı’na gönderildiği, Kameni’ye lisans çıkarılmayan Fenerbahçe’de cezalı Soldado ve Jailson, sakatlıkları olan Mehmet Topal, Mehmet Ekici, Alper Potuk, Tolga ve Oğuz Kağan’la birlikte eksik sayısı 12. Anderlecht maçı öncesi kadro dışı bırakılan Benzia’nın affedilmesi dahi Koeaman’ın elini rahatlatmış değil. Özellikle ön liberoda büyük

Ahde vefa zamanı 

Harun Tekin, Alanayaspor’u yenerek sarı-lacivertli taraftarların yüzünü güldürmek istediklerini söyledi. Sezon başından beri aldıkları kötü sonuçlara rağmen müthiş bir tribün desteğiyle oynadıklarını dile getiren tecrübeli file bekçisi, “Alanya karşısında 3 puan alarak taraftarımızı mutlu edeceğiz” iddiasında bulundu.

ÇERÇEVEDEN UZAK
Sondan ikinci 

Geride kalan 11 haftada 9 defa ağları havalandıran Fenerbahçe, pozisyonları gole çevirme yüzdesinde de sondan ikinci sırada. Sarı-lacivertliler 252 defa ile, Beşiktaş’ın ardından ceza sahasında topla en fazla buluşan ikinci takım olmasına rağmen, pozisyonları gole çevirmede yüzde 7,5’la Alanya’dan sonra ligin en kötüsü.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...