Talisca’ya İcardi formülü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Talisca’ya İcardi formülü

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ta 3 Aralık tarihinde yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulda başkanlığa aday olan Serdal Adalı, Denizli Beşiktaşlılar Derneğinde üyelerle bir araya geldi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Göreve gelirlerse izleyecekleri transfer politikasından bahseden Adalı “Taraftarın ne istediğini biliyorum. Kulübün mali durumunun da farkındayım. Rakipler bunu yapıyorsa biz de yapacağız. Galatasaray, İcardi’yi nasıl sponsorla aldıysa biz de transferlerimizin büyük bir bölümünü, kulübü mali yük altına sokmadan yapacağız” dedi.

YANLIŞ PLANLAMA

Serdal Adalı “Talisca’yla görüşürüz demiyorum. Ben gidersem alır gelirim” diyerek taraftarları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu. Bu sezon çok kötü bir kadro mühendisliği yapıldığını söyleyen Serdal Adalı “Hiçbiri kötü futbolcu değil ama yanlış planlama yapıldı. Mesela Afrika Kupası’na gidecek 10’a yakın oyuncu olacak. Bu şekilde planlama yapılır mı? Mevcut kadro ile yola devam edeceğiz ama nokta atışı transferlerle takımı yukarı taşıyacağız” diye konuştu.    

BİR YILDIZ GELİYOR

Şenol Güneş ve Burak Yılmaz’ın hiç forma vermediği Emrecan Bulut, Sakaryaspor ile oynanan hazırlık maçında bir asist yaptı, ikinci golün de hazırlayıcısı oldu. Emrecan, 200 bin avro bonservis bedeli karşılığında 2. Lig ekibi Soma Linyitspor’dan transfer edilmişti. 

MİLLİ ARADA İKİ SAKAT

Beşiktaş’a millî arada bir değil iki kötü haber birden geldi. Daniel Amartey, Madagaskar ile oynanan maçta, Rashica ise idmanda sakatlandı. İki oyuncunun da durumu İstanbul’a dönüşlerinde yapılacak kontroller sonrasında belli olacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...