Talisca pazarı

Düzenleyen:
Talisca pazarı

SPOR Haberleri

2 sezonluğuna kiralanan ve 25 milyon avro satın alma opsiyonu olan Brezilyalı oyuncu için şimdiden Lazio ve Liverpool devreye girdi

23 yaşında Benfica’da istenmeyen bir Brezilyalı… Beşiktaş’ın yıllık 2 milyon avro bedelle 2 seneliğine kiraladığı 10 numara. İlk etapta soru işareti olan ancak kumaş kalitesini Benfica ile deplasmanda oynanan frikik golüyle ispatlayan bir isim… Ki mukavelesinde 25 milyon avroluk satın alma opsiyonu var… Beşiktaş’ta kısa sürede iyi işlere imza atan sonrasında şanssız bir sakatlık yaşayan Talisca tekrar vizyona girdi. Gerek Avrupa’da gerekse ligde kendini yeniden gösterdi ve Avrupa pazarında şimdilik iki kulübü peşine taktı. 

25 milyon üzerinde iade
Portekiz gazetesi Abola’nın iddiasına göre Talisca için İtalyan ekibi Lazio ve İngiltere’nin köklü kulübü Liverpool devrede. Siyah-beyazlılarda mutlu olan ve yönetime bonservisinin alınması yönünde ricada bulunan Talisca kesinlikle Benfica’ya dönmek istemediğini söylüyor. 1 yılı daha var ama cazip bir teklif gelmesi halinde satışı söz konusu. Ki mukavelesindeki bir diğer dikkat çekici madde ise 25 milyon avro üzerindeki bir rakama satılması halinde Benfica’nın Beşiktaş’tan aldığı kiralama bedellerini iade edecek olması. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...