Takımın beyni taraftarın fatihi: Arda Turan

Takımın beyni taraftarın fatihi: Arda Turan

SPOR Haberleri

Taraftarıyla şampiyonluğunu kutlayan Atletico Madrid'de milli futbolcumuz sahneye bu sözlerle davet edildi.

Atletico Madrid, şampiyonluğu coşkulu bir kalabalıkla kutladı. 18 yıl aradan sonra gelen şampiyonluk kutlaması için Vicente Calderon Stadı'nda toplanan Atletico Madridli futbolcular ve teknik heyet, üstü açık otobüsle şehir içinde turlayıp, binlerce taraftarının kendilerini beklediği Neptün Meydanı'na geldi. Stattan, Neptün Meydanı'na kadar Madrid sokaklarını dolduran kırmızı-beyazlı taraftarların eşliğinde gelen Atletico takımının, meydana girişinde büyük bir coşku yaşandı. "Şampiyonlar, şampiyonlar, oley, oley, oley", "Atletico, Atletico" sloganları ile alana giren takım otobüsündeki futbolcular, daha sonra teker teker Neptün Anıtı'nın önünde kurulan sahneye çağrıldı.
TARAFTARIN SEVGİLİSİ ARDA
"Paslarıyla takımı yöneten, Türkiye'den gelerek taraftarı fetheden, unutulmaz bir gülüşü olan" futbolcu olarak sunulan Arda, sırtında Türk bayrağı ile sahneye çıktı. Arda, sahne ortasına geldiği sırada İspanyol diskjokey, Tarkan'ın "Şımarık" şarkısını çalmaya başlarken, Türk futbolcu da bir süre dansla müziğe eşlik etti. Bir konuşma yapan Teknik direktör Diego Simeone futbolculara, kulüp yönetimine ve destek veren herkese teşekkür ettikten sonra, "Size sadece bir şey söyleyeceğim: Bu futbolcular şampiyonluğu kazanmanın yanı sıra herkese, 'eğer inanılır ve çalışılırsa başarılır sözünü' gösterdiler" sözlerini kullandı. Çalınan müziklerle dans eden Atleticolu futbolcular ve taraftarlar, 24 Mayıs'ta Lizbon'daki Luz Stadı'nda, Real Madrid'e karşı oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı kazanma sözü vererek 2 saat süren kutlamayı noktaladı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...