Takıma otobüs çarptı!

Takıma otobüs çarptı!

SPOR Haberleri

Bakü'nün evsahipliği yaptığı 1. Avrupa Oyunları'na gelen Avusturya Senkronize Yüzme Takımı'nın 3 sporcusu, otobüs çarpması sonucu yaralandı.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'nün evsahipliği yaptığı 1. Avrupa Oyunları'na gelen Avusturya Senkronize Yüzme Takımı'nın 3 sporcusu, otobüs çarpması sonucu yaralandı. Sporcular Köyü'ne ulaşımı sağlayan bir otobüs, yerleşkenin içinde yürüyen Avusturya Senkronize Yüzme Takımı'ndan 3 kadın sporcuya çarptı. Hastaneye sevk edilen Luna Pajer ve Vanessa Sahinovic, daha sonra ambulans uçakla Avusturya'ya götürüldü. Verena Breit'in tedavisi ise Sporcular Köyü'ndeki poliklinikte yapıldı. Avusturya Olimpiyat Komitesi, Sahinovic'in vücudunda birden fazla kırık bulunduğunu, Pajer'in kolundan yaralandığını, Breit'in de kazayı hafif zedelenmelerle atlattığı bilgisini verdi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...