Takım şampiyonluk, Jesus yeni kulüp peşinde! Bir ses kaydı daha ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Takım şampiyonluk, Jesus yeni kulüp peşinde! Bir ses kaydı daha ortaya çıktı

Spor Haberleri

Fenerbahçe taraftarına “Şampiyonluğa bizim kadar inanmıyorlar” diyen Portekizlinin aklı ise hep dışarıda. Jesus, Flamengo İkinci Başkanı Braz’a “Beni bekleyin” dedi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Önce Portekiz medyası şimdi de Brezilya basını Jorge Jesus’u ifşa etmekten çekinmedi! Yaklaşık bir ay önce “Buradaki kontratım mayıs ayında bitiyor” kaydıyla gündem olan Jesus bu konuyla ilgili uzun uzun açıklamalar yapmak zorunda kalmıştı. Fenerbahçe Kulübü de ses kaydındaki konuşmaların eski bir tarihte yapıldığını, güncelliği olmadığını vurgulayarak hocasına sahip çıkmıştı. Ancak, Karagümrük galibiyetinden sonra, “Taraftarlar şampiyonluğa bizim kadar inanmıyor” çıkışıyla dikkat çeken Jesus’un yeni bir ses kaydı ortaya çıktı.

DÖNMEYE HAZIR

Buna göre, Brezilyalı gazeteciye Flamengo İkinci Başkanı Marcos Braz’la konuştuğunu söyleyen Jorge Jesus, teklif aldığını itiraf ediyor. Portekizlinin sözleri şu şekilde: “Marcos benimle Flamengo hakkında konuştu. Fenerbahçe’den şimdi ayrılıp ayrılamayacağımı sordu. Bana biraz zaman lazım. Daha başkanla (Ali Koç) konuşmadım bile. Sezonun bitmesine 1,5 ay kaldı. Bana göreve geçici bir antrenör getireceğini söyledi. Ben de ‘tamam o zaman beni bekleyebilirsin’ dedim. O da bir haftadan fazla bekleyemeyeceğini söyledi. Flamengo’ya gitmezsem insanların bunun maddi sebeplerden olduğunu düşünmesini istemiyorum…”

BİLETİNİ KENDİ KESTİ

Başkan Ali Koç’un tribünlerin protesto ettiği derbider Jorge Jesus’la yeni sözleşme imzalamak istediği belirtiliyordu. Ancak son gelişmelerin ardından Fenerbahçe’nin Portekizli hocayla bir geleceğinin olması beklenmiyor.

SAVUNMA GELECEK Mİ?

Fenerbahçe, Jesus’un geçen sızan ses kaydı sonrası hocaya sahip çıkmıştı. Bu sefer kulüpten bir savunma açıklaması gelmedi. Jesus’u Brezilya Millî Takımı’na yakıştıran Arao’yu protesto eden taraftarın, hocaya nasıl bir tavır alacağı merak konusu.

Takım şampiyonluk, Jesus yeni kulüp peşinde! Bir ses kaydı daha ortaya çıktı
Jorge Jesus, F.Bahçe’den yıllık 7,5 milyon avro kazanıyor. Her ne kadar ‘para konuşulmadı’ denilse de Brezilya basını, Jesus’un ücretinde indirime gitmesi gerektiğini yazıyor. 

GÖREVİNE SON VERİLDİ: PEREIRA'NIN YERİNE...

Geçen sezon Fenerbahçe’de göreve başlayan Vitor Pereira, ikinci kez kovularak gitmişti. Ali Koç, Portekizlinin yerini başka Portekizli Jorge Jesus’la doldurdu. O Pereira şimdi Flamengo’dan kovuldu ve Brezilya ekibi de onun yerini Jesus’la doldurmak istiyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...