Tadic-Dzeko kulübeye: İsmail Kartal Avrupa'da kadroyu değiştirecek

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Tadic-Dzeko kulübeye: İsmail Kartal Avrupa'da kadroyu değiştirecek

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı lacivertli takım sezona 10’da 10 yaparak başlasa da bazı oyunculardaki form düşüklüğü ve yorgunluk dikkati çekti. Kartal, bazı isimleri nadasa alacak…

Fenerbahçe bu sezon resmî maçlarda 10’da 10 yaparak tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Ancak ligde oynanan Antalyaspor maçında özellikle ilk yarıda ortaya konan kötü futbol ve takımdaki performans düşüklüğü İsmail Kartal’ı tedbir almaya itti. Tecrübeli hoca Konferans Ligi’nde oynayacakları Nordsjaelland maçında kadroyu değiştirmeye karar verdi. Uzun lig maratonunda bütün oyunculara ihtiyacı olduğunu söyleyen Kartal, bazı isimlerin form düşüklüğü bazılarını da yorgunluk sebebiyle kenara alacak.

YILDIZLAR DİNLENECEK

Nordsjaelland karşısında kalede yine Livakovic olacak. Savunma hattında Becao’nun yanında Djiku’ya forma vermeyi düşünen Kartal, Serdar Aziz’i kulübeye çekecek. Kırmızı kart cezası sebebiyle Antalyaspor maçında oynayamayan İsmail Yüksek de 6 numaradaki yerini alacak. Orta sahada Fred’in yanında Mert Hakan formaya yakın. İrfan Can’ın yerine de Ryan Kent ter dökecek. Tadic-Dzeko ikilisini dinlendirmeyi düşünen Kartal, bu yıldızların yerine ise King ile Batshuayi’ye şans verecek. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...