Tabzon geç kaldı

Tabzon geç kaldı

SPOR Haberleri

Orkan ve Larsson'un golleriyle iki farklı geri düşen bordo-mavili takım Aykut-Cardozo'yla skoru eşitledi. Medjani'nin bir vuruşu direkten döndü

Murad TAMER
Trabzonspor seyircisiyle barışmak için çıktığı G.Antepspor maçında 2-0 geriden gelerek 1 puanı zor kurtardı: 2-2.  Bordo-mavililer bu sonuçla evindeki üst üste 4. maçından da galibiyetle ayrılamamış oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı bir kaç pozisyon ve Orkan'ın golü dışında son derece sıkıcı geçti. Trabzonspor 8. dakikada gole yaklaştı. Marin'in getirdiği topla ceza sahası içinde buluşan Erkan Zengin'in şutu az farkla auta çıktı. Bordo-mavililerde Marin 27. dakikada sakatlanıp yerini Medjani'ye bıraktı. Hücumdaki tek etkili ismi olan Marin'i kaybeden Trabzonspor bu andan itibaren sahadan neredeyse tamamen silindi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada sessizliği 31 dakikada Orkan bozdu. Constant'ın yaptığı hatayı değerlendiren Orkan ilk yarının skorunu belirledi: 0-1.
Net penaltı verilmedi
Şota ikinci yarıda Deniz'in yerine Cardozo'yu sahaya sürdü ancak Trabzonspor hücumda yine etkisizdi. İlk golde hata yapan Constant'ın kaptırdığı topla gelişen G.Antepspor'un 52. dakikadaki  atağında gol geldi. Barış'ın yerden ortasına müdahale etmeyen Okay'ın hatasını değerlendiren Larsson farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Şota bu golün ardından hücuma bir takviye daha yaptı ve Salih'in yerine N'doye oyuna girdi. İyice rakip yarı alana yerleşen Trabzonspor 61'de Aykut'un golüyle umutlandı: 2-1. Medjani 71'de altıpasın içinde topu kafayla auta atınca tribünler saç baş yoldu. Hemen ardından Cardozo sahneye çıktı ve şık bir voleyle golüyle skoru eşitledi: 2-2. Kalan sürede rakibini bunaltan Medjani'nin 93'teki kafa şutu da direğe takılınca, Hakem Çağatay Şahan da 90+4'teki net penaltıyı es geçince Trabzonspor 1 puana razı oldu: 2-2.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...