Süründürdüler

Düzenleyen:
Süründürdüler

SPOR Haberleri

Son şampiyonu darmadağın ederek dörtlü finalin kapısını ardına kadar aralayan sarı-lacivertlilere övgüler yağıyor

F.Bahçe'nin THY Euroleague'deki muhteşem performansı devam ediyor. Son olarak geçen sezonun şampiyonu Real Madrid'i evinde 100-78'lik skorla deviren sarı-lacivertliler sahasındaki galibiyet serisini de 21 maça çıkardı. Madrid'de salı günü oynanacak maçı kazanırsa adını geçtiğimiz sezonda olduğu gibi Dörtlü Final'e yazdıracak olan Obradoviç'in öğrencilerinin Real önündeki muhteşem performansına İspanyol basını da övgüler yağdırdı. La Razon gazetesi "Vasat Madrid yeterli olmadı" başlığıyla yenilgiyi okurlarına duyururken, Basquetplus internet sitesi, "F.Bahçe, Real Madrid'i süründürdü" ifadesini kullandı.
"İntikamını çok sert aldı"
Real Madrid'in oyununun ilk bölümüyle ikinci bölümünde farklı bir görüntü çizdiğini vurgulayan Marca, "İki taraflı Madrid'i Sloukas ikiye böldü" başlığını attı. El Pais'in öne çıkardığı ifade, "Madrid Fenerbahçe karşısında şut yetersizliğinin bedelini ödedi" oldu. Real Madrid haberleri veren Defensa Central ise "İstanbul'daki dağınıklık Madrid'e pahalıya patladı. F.Bahçe nefes aldırmadığı maçın sonunda dörtlü finale göz kırptı" yorumunda bulundu. Ayrıca İtalyan basınında çıkan haberlerde de F.Bahçe'nin geçtiğimiz sezonki dörtlü finalin ilk maçında yenildiği Real Madrid karşısında intikamını çok sert bir şekilde aldığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...