Sürpriz! Galatasaray anlaştı ama...

Düzenleyen: / Kaynak: Hürriyet
Sürpriz! Galatasaray anlaştı ama...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

27 yaşındaki Kolombiyalı stoper Murillo ve İtalyan ekibi Sampdoria ile anlaşan Aslan’ın planları, yaşanan gelişme üzerine suya düştü.

Süper Lig’in ikinci yarısına stoper bölgesine takviye yaparak başlamak isteyen ve Jeison Murillo’ya diken Galatasaray’a kötü haber geldi.

Murillo’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçen sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki Kolombiyalı stoperle ve kulübü Sampdoria ile anlaşma sağladı.

Buna karşın İtalyan ekibinin stoperlerinden Alex Ferrari’nin 27 Aralık 2019’da çapraz bağlarının kopması ve sezonu kapatması planları altüst etti.

Ferrari’nin sakatlığı nedeniyle Murillo’yu Aslan’a kiralamaktan vazgeçen Sampdoria, bu gelişmeyi G.Saray’a iletti Öte yandan sarı kırmızılılar, 22 yaşındaki orta saha Celil Yüksel’i, sezon sonuna 1. Lig takımlarından Adanaspor’a kiraladı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...