Süpersin Fener

Düzenleyen:
Süpersin Fener

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertliler son çeyreğinde zorlandığı karşılaşmayı kazanarak seride 1-0 öne geçti

BURHAN CAN TERZİ

Fenerbahçe THY Euroleague çeyrek final ilk maçında Ülker Arena’da misafir ettiği Real Madrid’i 75-69 mağlup etti ve üç galibiyet alan takımın adını Berlin’deki Final Four’a yazdıracağı seride 1-0 öne geçti. Geçen sezonki Maccabi serisine olduğu gibi bu maça da tutuk başlayan sarı-lacivertli takım ilk çeyrekte skor bulmakta oldukça zorlandı. Bogdanovic’in hızlı hücumlarıyla sürüklediği Obradovic’in ekibi ilk çeyreği 15-11 önde geçerken, ikinci çeyrek de Dixon ve Sloukas’ın üçlükleriyle başladı. İlk yarının bitimine 3 dakika kala Udoh’tan gelen üst üste 6 sayı ve Hickman’ın serbest atışlarıyla skoru 36-22’ye getiren Fenerbahçe, soyunma odasına 41-29 önde girdi.
Krizden Sloukas çıkardı
İkinci yarıya 5-0’lık seriyle başlayan Real Madrid, sezonun büyük bölümünü sakat olarak geçiren Rudy Fernandez’in yüzdeli dış atışlarıyla farkı 1 sayıya kadar indirdi ve son bölüme 53-52’lik skorla girildi. Bu çeyrekte Yunan oyun kurucu Kostas Sloukas’ın sazı eline almasıyla hücumda nefes alan Fenerbahçe, İspanyol rakibinin faul hakkını erken doldurmasının da avantajıyla oyunun kontrolünü eline aldı ve serinin ilk maçından 75-69’luk galibiyetle ayrıldı. İkinci maç yarın yine Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...