Süper ziyafet! Beşiktaş Fenerbahçe'yi ağırlayacak

Süper ziyafet! Beşiktaş Fenerbahçe'yi ağırlayacak

SPOR Haberleri

Millî ara sonrasında Süper Lig macerası kaldığı yerden bütün hızıyla sürüyor. Dev derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak…

Uluslar Ligi’nde millî takımın aldığı tatsız sonuçların ardından yeniden start alan Süper Lig’de süper bir derbi futbolseverleri bekliyor. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş ile Fenerbahçe, Dolmabahçe’de kozlarını paylaşacak. Vodafone Park’ta 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek. Son maçında İstanbulspor’la 2-2 berabere kalarak beklemediği bir puan kaybı yaşayan Beşiktaş evindeki derbiyi kazanıp yeniden yükselişe geçmenin planlarını yapıyor.

FENERBAHÇE ÇIKIŞTA

Ligde son iki maçından galibiyetle ayrılan ve bu müsabakalarda 7 gol atıp kalesinde gol görmeyen Fenerbahçe de kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor. Bir maçı eksik sarı lacivertli takımda tedavileri devam eden Nazım, Luan Peres ve Joshua King, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Siyah beyazlılarda ise Georges-Kevin N’Koudou derbide sahada olmayacak. Elinden ameliyat olan Redmond’ın on birde, sakatlığını yeni atlatan Ghezzal’ın ise kulübede maça beklemesi bekleniyor.

BATSMAN KARTAL'A KARŞI

Alanya maçı kadrosunda çok fazla değişiklik yapmayan Jorge Jesus’un en zor tercihi hücum hattında oldu. Jesus; Pedro ve Batsuayi arasındaki seçimini Batsman’den yana yaptı. Belçikalı golcü, eski takımına karşı maça as kadroda çıkacak.

BEŞİKTAŞ'IN GOL MAKİNESİ

Beşiktaş’ın bu sezonki en faydalı transferi Wout Weghorst, ligde yedi maçta üç gol bulmasının yanı sıra dört de asiste imza attı. Hollandalı yıldız, Türkiye kariyerinin ilk derbisine çıkmanın heyecanını yaşayacak ve siyah beyazlıların en büyük gol umudu olacak.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...