Süper Lig'i sallayan Caner, dünya yıldızlarıyla yarışıyor

Süper Lig'i sallayan Caner, dünya yıldızlarıyla yarışıyor

SPOR Haberleri

Geride kalan haftalarda müthiş bir performans gösteren ve ligin en formda olan oyuncularından biri olarak gösterilen Caner istatistikleri de alt üst etti.

Fenerbahçe 'nin kaydettiği 33 golün 7'sinin asistini yapan Caner Erkin, bu istatistiği ile Avrupa'da seviyesinde de önemli bir başarı elde etti. Türkiye Ligi'nde asistlerinin yanında bir de gol kaydeden 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu Avrupa'da 5 büyük ligi baz alınarak yapılan asist krallığı değerlendirmesinde yıldızlarla birlikte listede yer aldı. Caner Barcelona'lı Cesc Fabregas , Bayern Münihli Frank Ribery ve Atletico Madrid'li Koke gibi yıldızlarla birlikte asist krallığı listesinde kendisine yer buldu. Asistlerinin dışında sahada sürekli olarak mücadele etmesi, ortaya koyduğu futbol ve hırsı ile Avrupa Kulüplerinin de dikkatini çeken Caner, teknik direktör Ersun Yanal'ın da vazgeçilmezlerinden oldu. Fenerbahçe yönetiminin yıldız oyuncu ile önümüzdeki günlerde sözleşme yenilemesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...