Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü İlhan Palut oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü İlhan Palut oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto 1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'un yeni tekin adamı açıklandı. Bülent Korkmaz ile yollarını ayıran yeşil-mavililer, takımın başına teknik direktör İlhan Palut'u getirdi.

Çaykur Rizespor, bu sezon sonu sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı. Ardından Karadeniz ekibi, yeni bir teknik direktör arayışlarına girdi. Takımın başına, sezon ortasında Konyaspor'dab gönderilen İlhan Palut getirildi.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Çaykur Rizespor'dan yapılan açıklamada "Teknik direktörlük görevi için İlhan Palut ile prensipte anlaşmaya varmıştırvardık. Deneyimli teknik direktör ilhan Palut, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle kendisini yeşil-mavi renklerimize bağlayacak sözleşmeyi imzalayacak. Palut'a kulübümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/CRizesporAS/status/1667206778856062984

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...