Süper Lig'e teknik adam dayanmıyor...

Süper Lig'e teknik adam dayanmıyor...

SPOR Haberleri

Ülkemiz futbolundaki teknik direktör konusunda yaşanan istikrarsızlık bu yıl da devam ediyor.

Süper Lig'de yaprak dökümü son haftalarda hız kazandı…Ülkemiz futbolundaki teknik direktör konusunda yaşanan istikrarsızlık bu yıl da devam ediyor. Türkiye Süper Ligi'nde 12. hafta geride kalırken, yaşanan büyük çekişme ve alınan neticeler sonrası takımların yaptıkları teknik direktör değişiklikleri gündeme damga vuruyor. Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, son olarak Ç. Rizespor'da ayrılan Mehmet Özdilek ile birlikte Süper Lig'de görev yapan 18 teknik adamdan 7 tanesi ayrılmış oldu. 11 takım ise sezona başladıkları çalıştırıcıları ile yollarına devam ediyor.
G.Birliği 2. hafta, T. Konyaspor 7. hafta, Trabzonspor 9. hafta, K.Erciyesspor, Balıkesirspor ve nbsp;Galatasaray 10. Hafta, Ç. Rizespor ise 12 hafta oynanan maçlar sonrası çalıştırıcı değişikliğine gittiler. Beşiktaş, F.Bahçe, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, İst. Başakşehir, Akhisar Belediye, Kasımpaşa, G.Antep, Eskişehirspor, Karabükspor ve Sivasspor ise yollarına sezona başladıkları teknik adamlarla devam ediyorlar.
TAKIM nbsp; T. DİREKTÖR (Eski) T. DİREKTÖR (Yeni)
1) nbsp; nbsp; G.Birliği nbsp;Mustafa Kaplan nbsp;İrfan Buz
2) nbsp; nbsp; T. Konyaspor Mesut Bakkal nbsp;Aykut Kocaman
3) nbsp; nbsp; Trabzonspor nbsp;V. Halilhodzic nbsp;Ersun Yanal
4) nbsp; nbsp; K. Erciyesspor Bülent Korkmaz nbsp;Uğur Tütüneker
5) nbsp; nbsp; Balıkesirspor nbsp;İsmail Ertekin nbsp;Kemal Özdeş
6) nbsp; nbsp; G.Saray nbsp;Ç. Prandelli nbsp; Hamza Hamzaoğlu
7) nbsp; nbsp; Ç. Rizespor nbsp;Mehmet Özdilek nbsp;(?)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...